Thursday, November 1, 2012

Rahsia Negara-Negara Melayu




Artikel Dikirim Dari Ibu Sawat Angkatan Risik Akhir Zaman

Assalamualaikum Peminat-peminat setia Dinar Emas (sekadar secret code name)...
Umum mengetahui bahawa page Dinar Emas mempunyai Alternya yang sangat misteri.
Buktinya...
orang2 di dalamnya berselindung di dalam rahsia dalam rahsia,
ia ibarat 1 buah bilik yang berada di dalam rumah di dalam makam yang sangat dalam,
disangkanya makam itu berada cuma di dalam tanah letaknya di dalam perut2 gunung,
tapi rupa2nya...
bilik itu terletak di dalam lautan samudera yang sangat dalam,
sampaikan sonar atau radar pun tak mampu detect,
sekadar ibarat cuma.




Pendedahan Kecil:
Kami telah mengamanahkan seorang bekas jurutera maritim & kawan2 kasyafnya,
untuk mengALTER fenomena akhir zaman ini,
dan trigger pertama yang kami jentik adalah dengan kata nama DINAR EMAS.
Kalau anda perasan, 
semenjak kemunculan kata nama ini di alam maya,
negara2 Melayu sekitar Nusantara ini ibarat telah dijanakan dengan suatu kuasa,
1 kuasa dari gerakan tuhan untuk menjana FENOMENA MATAWANG DINAR EMAS,
pada tahun yang sama,
untuk berselindung di bawah projek misteri akhir zaman ini,
piihak angkatan risik telah mengarahkan barisan hadapan (yang sanggup menayang muka),
untuk "trigger" matawang Islam ini di seluruh Nusantara,
apa hasilnya ?
tak sampai 6 bulan selepas itu (yakni pada bulan Ramadhan 1431),
syiling Dinar Emas berjaya dirasmikan di bawah kepopularan (1 kerajaan di pantai timur),
idea yang dibisikkan kepada seorang Tokoh Melayu,
dan dirasmikan oleh Ulamak Melayu,
(1 gabungan yang sangat halus kami trigger kan)
tidak itu sahaja...
angkatan2 risik akhir zaman merebakkan alternya ke sempadan negeri2 lain,
dan kesan hasilnya...
syiling2 emas & syiling2 perak ini berjaya dicetak di hampir setiap negeri yang berSultan,
dan ini berhasil...
(pada tahun itu juga, sentuhan kami  ASBAB harga emas naik pada rekod tertinggi di dunia)
CARI SAMPAI DAPAT BILA TARIKH TU.


Terkesannya Projek Panglima Hitam
Projek akhir zaman ini ibarat Mission Impossible (bagi musuh2 kami di Vatican)...
Tetapi terus terang kami ini adalah MEN IN BLACK (memudahkan anda paham kut ?)
(dari bendera yang hitam, dengan pakaian kepahlawanan yang HITAM.)
Kami trigger kejayaan matawang Islam ini dengan hadirnya Sheikh Imran Hosein pada 2011.
Dan hasilnya ?
(ribuan umat datang pada April 2011 pada seminar pertama pendekar penyu)
Aneh bukan ALTER orang2 pelik ni ?
kuasa di hujung jari...
Kesempatan yang ada ini telah dipintas oleh beberapa orang wakil2 yahudi semenjak dari itu,
komputer kami dijangkiti cacing maya yang AntiVirus tu sendiri tidak bertindak apa2...
lain pula ceritanya di sistem server pesbuk (khas untuk akaun2 panglima ni),
page kami (yang sedang kamu tonton ini) telah diblock berkali2 SEBELUM HARI INI...
sesi tahanan paling lama pernah menjangkaui 3 minggu,
dan paling kejap ditahan pun 3 hari.
Bagi anda yang pakar dalam bidang pesbuk ini,
mungkin berlaku KHILAF di sisi anda,
kerana mungkin anda menganggap kami UNPUBLISH PAGE kan ?
Oooo sangkaan anda meleset...
sememangnya kami sedang diawasi oleh wakil si mata 1,
buktinya ?
kami telah melantik hampir lebih dari 5 identiti maya untuk uji makmal kesan cacing2 ini,
dan hasilnya ?
dari 5 identiti maya ini,
hanya 1 identiti yang diblock kebolehannya untuk akses,
4 identiti ini bebas akses apa sahaja,
(aneh sungguh, kerana kelima2 identiti ini telah dibekalkan kuasa veto yang sama)
Nak paham lagi ?
ok, dia macamni...
Semenjak pesbuk menggunakan teknologi silamnya iaitu TIMELINE (yang dibenci ramai orang),
ada 1 binatang maya telah lahir dari teknologi ini,
iaitu AUTO SCROLLING...
kalau anda perasan,
bila anda berada di mukasurat pesbuk yang paling bawah,
binatang maya ini (seolah2 sedang loading) untuk dapatkan sejarah teks silam anda,
dan kebolehan ini dihadiahkan kepada semua orang,
baik yang kepada pemilik akaun persendirian atau pemilik akaun page.
Apa yang nak kami sampaikan ialah...
Dari 5 identiti yang kami bekalkan kuasa veto yang sama ini,
4 identiti tadi mempunyai kebolehan seperti penduduk dunia lain,
maknanya boleh auto skroling samada dalam page atau dalam profilenya,
YANG ANEHNYA...
IDENTITI yang 1 inilah yang tak dikurniakan kebolehan itu...
dan bila tapisan dibuat ibarat menapis santan dari hampas kelapa,
identiti ini yang bertanggungjawap mendedahkan banyak Rahsia Negara2 Melayu.
identiti yang 1 inilah yang banyak membangkitkan ALTER TERAHSIA...
identiti yang 1 ini jugaklah yang mengISLAMkan ramai partime Islam kepada fulltime Islam.
identiti maya yang 1 inilah yang banyak posting2 ilmu jaringan matriks,
identiti inilah yang memuat naik video2 akhir zaman,
yang KESUDAHANNYA (telah disekat akses dari tayangan umum oleh pesbuk.)
Buktinya ?
Klik 1 per 1 video dalam page ini,
dan anda akan tahu video mana yang dimaksudkan.
Dan itu merupakan salah 1 dari 1000 sebab wakil ejen 1 sentiasa memerhati gerak geri kami.
Pesbuk ni kan dia yang punya.



Rahsia Negara Melayu:
- sebelum kewujudan pesbuk, kami sudah lama bercerita mengenai Artikel Vatican
- artikel ini menyebabkan ramai orang2 Melayu bangun dari lena yang panjang
- kami pernah kata, negara2 Melayu sememangnya tak pernah dijajah
- negara ini sekadar dianak-angkat sebagai negeri2 di bawah Queen Elizaberth sahaja
- sebab itulah Raja2 Melayu & Sultan2 Melayu masih bertahta (tidak seperti jajahan commonwealth lain)
- untuk membuktikan isu ini, seorang ejen terahsia telah dihantar untuk bercakap di khalayak ramai
- anda sudah pasti tahu siapa "pakcik" itu, boleh cari kat YOUTUBE.
- kami adalah orang2 yang bertanggungjawap mendedahkan sebilah keris di dalam Pyramid Melayu (di laut kemboja)
- kami juga mendedahkan perkaitan Alam Melayu & Bintang Kejora (dan kompas cakera alam)
- bertahun2 selepas itu, pendedahan pyramid Melayu di Semenanjung Emas dibuat. (iaitu tahun ini)
- untuk menutup kehadiran kami, kami kena pakai secret code (supaya tiada siapa yang kesan kami)
- untuk itu, kami menamakan SECRET CODE itu sebagai (gunung daik bercabang 3)
- 1 peta kuno sengaja dilepaskan ke Internet, supaya ada orang boleh upload ke alam maya
- maka seorang wanita telah menambah baik peta itu dan diletakkannya simbol pyramid di atasnya
- orang Melayu dahulu tak panggil pyramid sebagai PYRAMID, tetapi dengan panggilan DAIK.
- bila anda faham apa itu DAIK, dengan sendirinya anda boleh BREAK THE CODE.
- ulangkaji balik makna tersirat pantun itu (telah pun dijawap oleh salah seorang peminat kami)
- selain cover up kami sebagai ejen akhir zaman dengan kata nama DINAR EMAS...
- kesempatan ini kami guna juga untuk berdakwah...
ilmu jaringan matriks diturunkan 1 per 1 sesuai dengan semua cabang liputan hidup
- maka terbitlah Kitab Memintas Dajjal sebanyak 13 siri diwujudkan dalam masa 2 tahun
- kehadiran kami terkesan sehingga  menyebabkan ramai cendiakawan ditemuramah stesen tv
- ulamak2 pujaan anda dirakam perbualannya membincangkan soal2 tentang 1 kedatangan akhir zaman
- tak cukup dengan itu, artikel2 kami telah di-COPY PASTE (lalu direbakkan ke alam maya)
- sampai 1 tahap, artikel itu kembali ke meja kami dengan 1 pertanyaan (teks ni macam samalah kan ?)
- padahal kebanyakan teks2 yang anda baca itu datang dari kami asalnya
- ajen matriks Men In Black kan ramai...
- pemegang panji2 hitam (bukanlah seorang ye...)
- rakyat yang taat setia di bawah bendera hitam jugak ramai tau...
- pakaian silat mereka dah sah2 warnanya hitam
- di tengah2 usaha risikan kami melalui kod name Dinar Emas selama bertahun2...
- ada 2 orang tua hadir di alam maya
- yang sorang ni (nama dia atuk Megat), kini dia ketenatan...
- tidak pernah berjumpa namun ilmunya luas, kami gunakan dia untuk memerah ilmu pelik dia
- si tua ini kalau anda jumpa di alam maya, tanyalah apa soalan, dia boleh jawap...
- kesempatan yang digunakan angkatan risik tidak berbaloi...
- kerana atuk bijak memintas (tanpa dikesan)
- insya Allah dia akan kembali ke alam maya selepas musim haji atau selepas tarikh 1 KEDATANGAN.
- orang tua kedua tidaklah tua tetapi muda dan bergaya, orangnya kacak tidak terkira.
- ilmunya penuh di dada, kalau anda rasa Atuk Megat itu terror...
- maka kebolehan itu ada pada Tok Belagak (cukup sampai di sini sahaja kerana anda boleh cari)
- dalam banyak2 proses mengALTER bumi Melayu ini (telah banyak yang dijumpai...)
maka anda semua semakin mengenali siapa Cik Seri & siapa Srikandi
- kedua2 mereka merupakan Tun Teja yang sangat misteri dan pakar dengan sejarah & arkeologi...
- hargai ilmu mereka kerana pengetahuan mereka sangat luar biasa (kata orang... sangat jelita)
- ya... mengenai sejarah mari bersambung mengenai pyramid...



Rahsia Kerajaan
- tahukah anda Perdana2 Menteri kita sangat sayang pada Islam & bangsanya ?
- tahukah anda apa isi sumpah janji (yang tidak disebut) yang diikrarkan di depan ketua raja2 Melayu ?
- tahukah anda nama Gunung Ledang ada catatan dalam rekod Nabi Sulaiman
- tahukah anda umat Melayu sememangnya beragama Ibrahim (sembah tuhan yang 1)
- tahukah anda kenapa anak2 Melayu cantik2 belaka ?
- tahukah anda dahulunya air di Segamat (Segar Amat ?) sangat segar airnya
- tahukah anda Johor merupakan negara terakhir di semenanjung paling payah ditawan ?
- tahukah anda ada 1 kerajaan yang sangat CANGGIH di Mersing ?
- Mersing merupakan salah 1 negara2 kota Melayu yang telah tenggelam & dighaibkan ?
- di sana terdapat Jong-Jong (kapal2 laut yang MEGA) dipenuhi teknologi meriam & bedilan !!!
- dan yang paling pelik, Mersing mempunyai sistem saliran air di bawah tanah yang lengkap ?
- sememangnya SEJARAH MELAYU perlu ditulis semula
- tahukah anda ada banyak DAIK di utara, di tengah, & di selatan semenanjung ?
- tapi sayang... anda tak faham apa yang KERAJAAN HARI INI memahaminya...
- sayang 1000 kali sayang, musuh kami dari Vatican bijak mencaturkan politik di Tanah Melayu
- maka benarlah kata2 ulamak, bila UMNO & PAS berpisah merupakan 1 bencana
- dan... kalau UMNO dijatuhkan, maka ALLAH akan izin untuk BALA diturunkan di bumi ini...
- apa BALA nya ?
- cina kapir & keling kapir menjadi pemimpin di Tanah Melayu (ini bukan bala, tapi MALAPETAKA) 
- sebab itu kami menggunakan lagi salah 1 kuasa trigger kami iaitu dengan jalan HIKMAH
- Himpunan Kedaulatan Melayu Islam Akhir Zaman (di bawah belia, dan bidang skop sejarah.)
- tahukah anda semenjak perpecahan Melayu Islam terjadi, bumi semenanjung selalu bergegar ?
- tidakkan anda perasan, semakin PAS kuat memaki UMNO...
dan semakin UMNO mendiamkan diri tidak membela (kerana menjaga budi bahasa & akhlaknya)
- maka semakin tersenyum wakil2 mata 1 yang semakin ketawa kepada kami ?
- sudahkah anda lupa kepada siapakah Yasir Arafat meminta tolong ketika rumah beliau dikepung Yahudi ?
- kenapa panggilan kecemasan perlu dibuat ke Tanah Melayu, sedang Arab Saudi dekat di sana ?
- siapakah Melayu yang sebenarnya ?
- apa rahsia besar yang pemimpin luar lagi tahu dari rakyat negara ini (kaki maki yang keracunan)
- bila anda semakin mengenali pentingnya menghormati ciptaan Allah
- maka anda pasti mengerti kenapa anda ditakdirkan menjadi Melayu di akhir zaman (dengan Nur Hati)
- tapi sayang anak2 muda semakin hendak menjatuhkan bangsanya sendiri (bukan lah semua)
- memang benarlah pesan Ustaz Kazim Al Hafiz, bangsa itu sendiri yang menjahanamkan rajanya.
- tahukah anda... Melayu itu beragama Islam ? (semenjak zaman Nabi Ibrahim lagi ?)---> study lagi
- tahukah anda... Kebanyakan penganut Islam di Tanah Melayu adalah orang Melayu ?
- bila kita mempertahankan Melayu, bermakna anda mempertahankan ISLAM secara otomatiknya.
- tahukah anda, kebanyakan hasil pendedahan page Dinar Emas (berakhir dengan kebenaran ?)


Makam Rahsia Yang Terpelihara:
Apabila kami bercakap tentang ilmu jaringan matriks,
dan fenomena akhir zaman semenjak Tsunami Jepun,
ribuan artikel di internet dan majalah serta suratkhabar memberitahu hal ini.
dan...
Apabila kajian ini selari dengan penemuan pakar sejarah & ahli2 kasyaf yang lain,
ini menjadi kenangan manis buat kami & angkatan risik akhir zaman.
Semenjak pendedahan pyramid di laut itu menjadi perhatian ramai anak2 Melayu,
penemuan ini dibuktikan lagi dengan sokongan artikel2 dari barat,
bahawasanya di Tanah Melayu mempunyai pyramid yang jauh lagi besar dari di Bosnia & Mesir.
Pelik kan ?
Tapi itulah realitinya... 
Yang ada ilmu chaneling & ilmu scanning akan semakin meremang akan pembuktian ini.
- tahukah anda terdapat FAIL SUPER RAHSIA di zaman penjajahan dahulu ?
- fail2 yang dighaibkan ini berlabel 'confidential', 'secret' & 'unexplained' !!!
- lokasi fail ini dalam pejabat Residen Negeri-negeri Selat...
- dan semua X-FAIL ini berada di kota Risikan Dajjal, yakni di London.
- tahukah anda terdapat ratusan pakar arkeologi, & pengembara bertahap 'Tom Raiders' sekarang ?
- bahkan pakar sejarah malah pencari harta karun menyelinap di negara kita,
- mereka memakai kod name (syarikat2 kecil) & (syarikat judi atas gunung)
- mereka ini kononnya mencari emas2 di Raub, di Sungai Koyan & banyak tempat2 pelik lagi...
- kononnya membuka kilang bahan2 sisa buangan bumi
- Mat Sallleh ini bertebaran di belantara masih mencari sesuatu yang RAHSIA.
- misteri rahsia apa yang dikatakan TAMADUN BESAR YANG HILANG
- inilah satu2nya tamadun yang besar sezaman dengan Raja Yahudi yakni Nabi Sulaiman
- ia tercatat kemas dalam tulisan kuno 'Hebrew Scriptures'.
- Hanya mereka yang Arif tahu asbab DATO ONN JAAFAR ditutup mulutnya (kerana tahu rahsia si mata 1)
tahukah anda isi surat janji antara Queen Elizaberth & Tunku Abdul Rahman di kota London ?
- apa rahsia perjanjian raja-raja Melayu dan Great Britain ?
- mengapa Great Briatain tidak menghapuskan sistem beraja Melayu ?
- dan...
- kenapa pula semua negara jajahan Commonwealth habis binasa raja2nya ?
- kenapa Queen Elizabeth II mengiktiraf raja Melayu dan suka dengan Sultan2 nya?
- tahukah anda seperti ulasan yang pernah Atuk Megat cerita...
- sememangnya Tanah Melayu tak pernah dijajah oleh British.
- tahukah anda kita tidak dijajah secara terus tetapi 'dinaungi' (untuk menghormati status Raja2 Melayu)

AKHIR ZAMAN:
Maka benarlah kita sudah hidup di ambang kedatangan pemimpin akhir zaman...
Seorang bekas Jeneral di Malaysia pernah berkata,
kita tak perlu senjata2 canggih setanding dengan negara2 yang kamu anggap maju itu,
kerana negara ini ada "surprise" yang menakutkan musuh & kawan.
Sebab itulah Raja2 kita masih wujud sampai ke hari ini...
padahal kalau kau ada segala2nya untuk menjajah & menghapuskan...
mesti negara2 Melayu ini kau BUMI HANGUS kan betul tak ?
(sungguh ada rahsia besar di sini)
Nak tahu apa rahsianya ?
Salah 1 nya adalah DAULAT...
Aku sumpah jet pejuang itu semuanya jadi batu,
maka jadi batu lah dia hendaknya...
[tapi kena Raja Melayu yang real & gahara yang kini seorang rakyat jelata]
Rahsianya ?
Datanglah pada perhimpunan HIKMAH pada 04.11.2012.
Kemasukan adalah percuma...
Dari 8 pagi sampai 6 petang.... pergh..... memang lama Oooo....
Takkan taknak kenal kami kut ?
(takkanlah senang2 kami nak dedah diri kut ?)

 

Surat Rahsia Akhir Zaman:
Terkenang kami kepada 1 ayat yang meremangkan bulu roma umat akhir zaman,
bunyinya demikian pula tulisnya:
"Sepeninggal aku telah wafat kelak,
akan muncul sebuah negeri di bawah angin,
Samudera namanya.
Apabila terdengar kamu nama negeri itu,
maka suruhlah sebuah bahtera untuk membawa perkakas dan alat kerajaan ke negeri itu,
serta kamu Islamkan sekalian isi negeri itu,
serta ajar mereka mengucap 2 kalimah syahadat.
Kerana dalam negeri itu kelak banyak orang yang akan jadi wali Allah.
Tetapi semasa kamu hendak pergi ke negeri itu,
hendaklah kamu singgah mengambil 1 orang fakir di negeri Mengiri,
bawalah fakir itu bersama-sama."
[- dicatat dalam Hikayat Raja-Raja Pasai-]

Sekian,
Terima Kasih.
Majulah Agama Untuk Bangsa, Raja, & Negara.
Dari Angkatan Terahsia.

Firman Allah:
"Dengan demikian...
Berikanlah sahaja peringatan kepada umat manusia, 
dan janganlah berdukacita kiranya ada yang menolaknya
kerana sesungguhnya engkau...
hanyalah seorang pemberi ingatan.
Bukanlah engkau seorang yang berkuasa memaksa mereka."
[Al-Quran] , [Surat 88] , [Ayat 21~22]

ONE FLAG TO RULE US ALL
Takkan Islam Hilang Di Dunia
Takkan Dinar Hilang Di Dunia
Takkan Ahlul Bait Hilang Di Dunia
Takkan Raja Beriman Hilang Di Dunia
TAKKAN MELAYU HILANG DI DUNIA
((( Sudah Nampak Bagaimana Kami ALTERkan Bumi Emas Ini ? )))

Isnin
02:50 malam
13 Zulhijjah 1433
29 Oktober 2012
Istana Jugra, Kampung Bandar, Banting, Selangor,Tanah Melayu, Nusantara.



Ketika Israel Menunggu Dajjal Menjadi Raja Yahudi...
Umat Melayu Menanti Pertabalan Mahdi...
Kami percikkan Alter Terahsia Semenanjung Emas Bumi Melayu Ini
(boleh share artikel ini tanpa perlu memohon.)

3 comments:

  1. Then prove it! Im waiting for it.

    lol, i know something will happen.

    Take my phrase,

    When the time comes,
    the world will change,
    I will change

    ReplyDelete
  2. ALHAMDULILLAH
    ALHAMDULILLAH
    ALHAMDULILLAH...

    ReplyDelete